S.A.B. Enterijeri d.o.o. potpisao partnerski ugovor sa KOHLER Co. (USA), KOHLER Gmbh (EU) | S.A.B. Enterijeri

Poštovani klijenti, cenjeni poslovni partneri, drage kolege i prijatelji, 

Sa ponosom objavljujemo da je naša kompanija, S.A.B. Enterijeri d.o.o., ovih dana potpisala partnerski ugovor sa najvećeom svetskom korporacijom na polju proizvodnje sanitarija za kupatila i kuhinje, KOHLER Co. (USA), KOHLER Gmbh (EU)

KOHLER Co. (www.kohler.com) je američka kompanija koja je u vlasništvu porodice Kohler već 144 godine. Ova kompanija je prisutna sa svojih 50 fabričkih kapaciteta na svih 6 kontinenenata, dok je u Evropi opreativno i proizvodno prisutna u Francuskoj (www.jacobdelafon.fr), Velikoj Britaniji (www.kohler.co.uk) i Nemačkoj (www.kohleco.de), upošljavajući  preko 30.000 radnika i članova. KOHLER robna marka je svetski sinonim za luksuzne sanitarije, prestižan i redovno nagrađivan dizajn, i najmoderniju inovativnu tehnologiju, uz fenomen vekovnog održavanja najvišeg kvaliteta proizvoda i usluga, neprekidnog razvoja patenata, ali i očuvanja porodične tradicije.
KOHLER je mono brend. To je jedna od nekoliko svetskih kompanija koja pod jednim robnim imenom (KOHLER) proizvodi bukvalno sve elemente za opremanje kupatila i kuhinja. 

Za više podataka molimo da pregledate gore navedene relevantne sajtove. 

U istom duhu, koristeći ovu svečanu priliku, nama, u S.A.B. Enterijeri d.o,o., zadovoljstvo je da vas obavestimo da je u našem salonu u Beogradu, na drugom spratu, u ovoj početnoj fazi partnerske saradnje sa ovim renomiranim proizvođačem, otvorena i ambijentalna izložba KOHLER sanitarija (kako za sve vrste projekata, tako i za maloprodajnu delatnost), te Vas i ovim putem srdačno pozivamo da budete naš gost u salonu, i da u opuštenoj atmosferi malo porazgovaramo o našim proizvodima, uz napomenu da će kolege i osoblje naše kompanije, svakoj vašoj želji ili zahtevu, pokloniti, kao i uvek, maksimalnu pažnju.

Dakle, do nastupajućeg specijalnog marketinškog gala događaja koji organizujemo u sinergiji sa KOHLER-om (stručna javnost će biti blagovremeno obaveštena), mi Vas sve još jednom pozivamo u naš salon, i u međuvremenu, ostajemo sa osobitim poštovanjem.

S.A.B. Enterijeri d.o.o.