You are here

O Nama | S.A.B. Enterijeri

S.A.B. Enterijeri d.o.o. – mešovita srpsko italijanska firma postoji već punih petnaest godina i bavi se distribucijom materijala za završnu obradu u enterijeru renomiranih italijanskih proizvođača. Takođe se bavi sa veoma velikim uspehom projektovanjem enterijera i opremanjem manjih i većih objekata različite namene u zemlji i inostranstvu.
 
Sa izložbenim salonom i projektnim studijom smešteni smo u ulici Grčića Milenka 39 u Beogradu, i u mogućnosti smo da u potpunosti odgovorimo na sve funkcionalne, tehničke i estetske zahteve u opremanju Vašeg enterijera i pomerimo Vaše granice u realizaciji unutrašnjeg uređenja ka jednostavnosti, rafiniranosti i inovaciji.

Prodajni asortiman čine proizvodi preko sto italijanskih i svetskih kompanija i obuhvataju podne i zidne obloge od keramike, staklenih mozaika, veštačkog kamena i drveta, sanitarnu opremu za kupatila, hidromasažne kade i sisteme, kao i kompletan asortiman nameštaja i rasvete. Posebnu grupu čini kataloška prodaja italijanskog nameštaja i rasvete sa izuzetno različitim senzibilitetom i stilovima, koji podrazumeva i projektnu podršku u opremanju restorana, hotela, rezidencijalnih ili poslovnih prostora.
 
S.A.B. Enterijeri d.o.o. sa svojim timom arhitekata i tehničkih lica, rade izuzetno atraktivne projekte enterijera, objekata različite namene u Srbiji i inostranstvu (Severna Italija, Austrija, Švajcarska, Velika Britanija itd.), a osim toga se bave i tehničkom i projektantskom podrškom na opremanju većih objekata, tipa hotela, poslovnih ili rezidencijalnih kompleksa. To potvrđuju mnogobrojni izuzetno zadovoljni klijenti. 

Očekujemo i Vas u našem poslovnom prostoru kako bismo Vam pokazali i prezentovali na najprofesionalniji način, našu kompetenciju i kompletne poslovne argumente.