You are here

Mediji | S.A.B. Enterijeri

Proizvodi iz našeg prodajnog programa su zahvaljujući kvalitetu i dizajnu često tema stručnih magazina i emisija.

Naša kompanija se jedina može pohvaliti editorijalom u međunarodnom stručnom časopisu CER MAGAZINE koji se bavi podnim i zidnim oblogama od keramike.

S.A.B. Enterijeri su učešćem na Internacionalnom sajmu Gradjevine u Beogradu (kao i uvek HALA2 – nivo prizemlja) opet potvrdili vrednost i kvalitet poslovanja. Inostrani partneri koji su posetili sajam istakli su svoje impresije i pohvale na račun našeg štanda akcentujući rafiniranu atmosferu i prepoznatljivi talijanski ukus.

Original Parquet: Izložbeni prostor

Novi izložbeni prostor firme Original Parquets rezultat je velikog poslovnog ulaganja i stvaranja prostora adekvatne veličine za sopstvene kapacitete. U njemu su klijentima na raspolaganju sve vrste usluga. Nalazi se u Italiji u gradu Alfonsine, severozapadno od Ravene.

U S.A.B. Enterijerima možete pronaći veliki izbor Original Parquet proizvoda. Status vodećeg evropskog proizvođača parketa Original Parquet opravdava svojim najfinijim drvenim površinama za podove. Izrađeni su u tipično italijanskom duhu zanatstva i kreativnosti.

Italijanski magazin CER MAGAZIN bavi se inovacijama u enterijeru sa podnim i zidnim oblogama od keramike. U njemu je objavljen jedan autentičnan enterijer stana u užem centru Beograda. Stručnjaci S.A.B. Enterijera učestvovali su u ovom projektu. Saradjivali su sa arhitektom- autorom ovog stana preporučivši italijansku keramiku kojom su oplemenili i dali toplinu ovom domu. U pitanju su proizvođači granitne keramike Sant' Agostino sa kolekcijom Pietra d' Italia i Fondovalle sa serijom Bi+mix.

Bekstvo iz grada je prva asocijacija na S.A.B.ov objekat koji se nalazi na samo desetak kilometara od Beograda. Autor je arhitekta Dejan Tasev sa svojim timom. Casaviva je samo jedan od časopisa u kom je pisano o ovom prelepom delu S.A.B Enterijera. Izdvajamo citat iz tog članka: "Živeti u skladu sa prirodom imperativ je koji vrlo rado i sve češće prihvataju svi koji to mogu. Ovaj oprobani recept za opuštanje može biti stil života a ne samo luksuz u određenom periodu godine..."

U časopisu "Ambijenti" broj 6 predstavljena je jedna vila iz Beograda sa modernim enterijerom u koji su pretočeni italijanski proizvodi. S.A.B. Enterijeri su i ovog puta omogućili maksimalan komfor i funkcionalnost onima koji stanuju u ovom objektu.

Kuća na Pančevačkom putu nadomak Beograda je total dizajn ostvarenje italijansko-srpskog arhitekte Dejana Taseva. Karakterišu je krajna originalnost i nesvakidašnjost. Sagrađena je u tihom ambijentu banatske ravnice, na porodičnom imanju sa ciljem da bude mesto za opuštanje i bekstvo od gradske vreve. Poduhvat nije podrazumevao samo eksterijernu i enterijernu arhitekturu, već i osmišljavanje neposredne okoline objekta. Tako su isprojektovani bazen i plato od kamenih ploča, poput drevnih kaldrma ispred kuća. Upotrebljeni su jednostavni materijali isključivo prirodnog porekla.

Arhitekta Dejan Tasev je u drugoj polovini 2014. godine pisao nedeljnu kolumnu "Arhitektura danas" za dnevni list ''Danas''. Kolumna je izlazila u periodu od 29. juna do 20. decembra i objavljeno je ukupno 17 tekstova. Sastojala se iz tri dela: 1. ''Istorija arhitekture'', u kojoj je pisano o značajnim objektima iz davne i skorije istorije; 2. ''Gost'' sa preglednom biografijom jednog renomiranog arhitekte; 3.''Preporuka čitaocima'' sa savetima iz oblasti enterijera i šire.

U januarsko/februarskom broju magazina ''Kuća Stil'' objavljen je članak pod nazivom ''Dragulj u Krunskoj ulici'', čija je tema objekat neobične elegancije i novoostvarene funkcionalnosti, autora Mustafe Musića. Projekat su opremili S.A.B. Enterijeri. Godina projektovanja je 2014/2015.

U časopisu Enterijer nepoznati autor piše o projektu Dejana Taseva ''Kuća za odmor''. Godina projektovanja je 2003, a izveden je 2003/2004. U tekstu je akcenat na povezanosti kuće sa prirodom, kao i toplini kojom kuća zrači zahvaljujući pažljivom tretmanu drveta u arhitekturi.